Over ons

Belleza is gevestigd in Utrecht op de voorstraat. De eigenaresse heeft een jarenlange ervaring in de mode en biedt klanten de gelegenheid om op afspraak langs te komen.

Eindelijk is het zo ver! Iets wat al jarenlang een grote droom was, is nu uitgekomen. In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat ik voor veel dames een inspiratiebron ben op het gebied van fashion. Alle kleding in de winkel en in de Webshop heb ik zelf uitgezocht en passen bij mij. Ik vind het enorm leuk om jullie te inspireren en mijn stijl over te brengen. 

Het is niet altijd makkelijk een kledingkeuze voor jezelf te maken. Veel vrouwen worstelen dagelijks met dit probleem. Veelal door verscheidenheid aan bezigheden die dag en/of door verandering van het lichaam door de verschillende levensfases waar wij als vrouwen mee te maken hebben. Ontdek bij Belleza jezelf met jouw kledingstijl! Je voelt je lekkerder, komt beter over en krijgt meer zelfvertrouwen. Kleding heeft namelijk veel invloed op hoe jij je voelt en overkomt.

Wil jij weten wat echt bij je past? Bij Belleza help ik je graag te laten zien welke stijlen, pasvormen en kleuren jou het beste staan. Ik kijk met mijn stijladvies hoe het nog verrassender en beter kan. Rekening houdend met jouw persoonlijkheid en werkzaamheden. Anders en toch altijd jezelf zijn!

Mijn stellige overtuiging is dat iedere vrouw er fantastisch uit kan zien, ongeacht levensstijl, leeftijd of maat. Stijlvol, modieus en tijdloos. Zowel casual als chique/zakelijk, maar altijd met behoud van jouw persoonlijkheid. Straal uit wie jij echt bent, je zult verrast zijn door het resultaat!

Mocht je hier interesse in hebben dan sta ik graag tot jouw beschikking, lukt het jou niet langs te komen gedurende onze openingstijden dan kun je altijd een afspraak maken voor een tijdstip dat jou wel schikt. Geheel vrijblijvend en kosteloos uiteraard.